Hei og Hopp



Tjohei alle sammen..
Jeg tenkte nå at det var altfor lenge siden jeg har sagt noen fornuftige ord og ville bare advare dere alle at nesen min er på vei hjemover igjen. Den 28feb ble leiligheten sagt opp og etter samtaler med min kjære(tihi) så bestemte eg meg altså at det blir hjem til Sandnes ja. Og jeg satser på å flytte inn hos min kjære bror ettersom han nå har masse plass å boltre seg på. Så spørs det jo også seff hva leien kommer til å ligge på:)
Skolemessig ser det mørkt ut. Jeg har ikke fått noen motivasjon til å starte på noe nytt eller avanserte greier så nå skal jeg gjøre en innsats for å komme meg innenfor elektrikerverdenen som dominerer denne siden så sterkt. Det hadde vært deilig å kunne begynt å jobbe og vist at det kommer et fagbrev ut av det, og ikke bare gå å trø på Dolly's gulv.. En siste mulighet ligger i å fortsette i Dolly, men da må jeg gå for å stige litt i gradene.
Til Skiraffen vil jeg bare nevne at jeg reiser imorgen til Geilo for en herlig skihelg, og neste helg til Kvitfjell så formen er stigende her jeg sitter..
Ps. Kommer hjem 28.mars og syns det bør feires med brask og bram, kanskje han voksne skal fyre innflyttningsfest da??
Skrevet av Are Emil


Kommentarer



Det e flott du blir elektriker...det e det som gir livet spenning.
Skrevet av utladet gamling

tull eg blir jo tømrer.. jaja starta firma då men det trenge isje eg har jo fått læreplass hos fjogstad hus
Skrevet av Tobba

syns du ska bli tømrer eg... me kjenne merr enn nok elektrikere nå syns eg..:P
Skrevet av oddbjørn

meiene verden ville blitt en bedre plass om du blei sjugepleier eg, så konne me starta opp en liden klinikk samen.. hehe. Du finne nok udav tingå me tiå, du e ung åg sprek ennå Areboy ;) Sko du bli elektriker blir du en DEL rikare då, så forstår at du går med dragsuget her.. :) Me snakkes når du komme heimatt!
Skrevet av Bente