Bergen



For starters vil jeg si at det tiden min stort sett går med til er Dolly Dimple’s Torgallemenningen. Jobber nå fulltid (nesten 190 timer denne måneden..) Det er en solid plass med masse bunnsolide folk. Tror Dolly trekker til seg bare kvalitetsfolk, de har jo greid å okkupere meg i 4 år nå. Så i alle fall har jeg fått et par nye bekjente her og jeg har nå vært ute med de 3 ganger, uten at jeg vil gå nærmere inn på de kveldene… Lønningspils hver 5 er en super ide som de fleste arbeidsplasser burde innføre.

Jeg har også vært en tur hjemom, men rakk egentlig bare å hilse på familie og de andre nærmeste usaklige folkene. Jeg fikk med meg to turer på byen da jeg var hjemme, noe som bare var koselig og jeg greide ikke å narre meg til på noen av disse. Liker ikke tanken på å være så seriøs, men muligens jeg stadig vekk blir mer og mer seriøs. Men samtidig er jeg langt unna det nivået da jeg toppet hele dritten(ca når jeg var gift). For de av dere med blink: ikke vær for bekymret, jeg leder fremdeles årets narr..

Om leiligheten kan jeg si at den er finere en noensinne, den er blitt vår så det holder. Cecilie var jo negativ de første dagene, men nå er det ingen av oss som ville bodd noen annen plass i hele byen(nesten sant) Her har jeg sammen med jentene pusset, sparklet, malt og gjort alt egentlig, noe som er helt utrolig ettersom jeg er verdens mest klønete når det gjelder å skru og slikt.Men det löste sig greit det og.

Et lite avsnitt om snus, fotball og øl kan jeg heller ikke unnvære.(Siden alle her digger fotball,snus og øl) Angående snusingen så er den for øyeblikket trappet ned til de grader, og det blir maks en pris til dagen. Det er mye hardere en jeg noensinne kunne forestille meg at det skulle bli. Tingen med snus er at jeg verken ser hvorfor jeg skal slutte og samtidig ser jeg ingen grunn til å forsette heller(utenom at det er ufattelig godt) Jeg kommer i alle fall til å snuse når jeg tar turen ut på byen. Så over til by-turer. Det har rett å slett stagnert helt i det siste. Til dette er det flere årsaker, men hovedgrunnen er vel at jeg for 2-3 uker siden dro på shopping med jentene og var svak.. 4 høvdinger ble svidd av og jeg må vente til lønning før det er mer penger å bruke. Alt en gjør for å se noenlunde ut.. Fotball er det vel egentlig ikke så mye å si om ettersom jeg verken spiller selv eller får sett noe særlig av PL(Premier League, øverste divisjon i England, tilsvarende i Norge er Tippeligaen, den divisjonen Viking som er Vestlandets beste lag spiller i). Det er vel en av tingene som er mest savnet her oppe i Festwinckelsgate.

Hva mer kan jeg si. Jeg vet jeg savner noe mer besøk, det kan jo bli litt mye dame mas og kjas her, men jeg overlever jo faktisk det også. Har jo mitt eget rom jeg kan henge på nå, og ikke minst står Ps2en alltid klar med Fifa 06 når jeg føler behov for å gjøre mine manneting.. Men som sagt, besøk er alltids kos. Jeg tenker på en retur til Sandnes rundt 10 nov også, just for fun. Men her er ingen planer fastsatt så bare kom med festtilbud så skal jeg stille jeg..

Til avslutning i dag vil jeg si at jeg er glad i dere alle.. tihi.. Skal nå ned på Sats å trene og så blir det sikkert litt rydding på loftet som skal gjøres om til det festlokalet. Kvelden skal brukes på dolly og råning rundt i min vakre nye Yaris og jeg gleder meg som en unge..

Ps. Bergen er en fin by:)elle ka maudal??
Skrevet av Are Emil


Kommentarer



henge jo bare me begensare i klassen min, så får ta følge med dei hjem en gang åg hilsa på deg tassen, hehe. Hb alt går bra med deg, va kos å hilsa på deg helgå du va hjemma vertfall.
Skrevet av Bente

sette jo seff av tid om d e nogen som e så greie å besøge meg=) e eg for fine for å ver på framsiå..tihihihi
Skrevet av Are

Nei, eg tror nok det ska bli nå men det er kanskje isje så møye vits. Han jobbe jo faen meg heila tidå uansett, går jo isje an å ringa han ein gang
Skrevet av Anders

Nå har eg skreve en lang kommentar to gange uden at han komme opp, så nå gidde eg ikkje meir.
Skrevet av Raymond

Test
Skrevet av Raymond

sette penger på at det fremdeles bare bler med snakket eg.......hehe
Skrevet av stig

Javel, ser jo ut som du har det bra dr oppe, må vel kanskje komma på besøg ein gang eg og så eg får sitt den herlige byen. Greide jo aldri å komma meg opp når raymond va dr, blei liksom bare me snakket då... men me får se
Skrevet av Anders