Nye pinner



kombinasjonen av glassfiber, tre, bambus og stål gir en perfekt stivhet i hele skien som til slutt er dekket av en glatt carbon finnish. Motive på skien er håndmalt fra Italia, nermer bestemt Roma under brannen i 1432. Bilde er malt av Da vinci og heter "helvetes brannen" Stålet i stålkantene er av fineste sort fra Kina, utvunnet fra den berømte kìn hônòch provinsen i nord kina. Stålet er herdet i russland og tillskjært i midtøsten nær gasa stripen. fleksibiliteten er justert og tilpasset min krops vekt og fasong for optimal ytelse i pudder, park og bakke kjøring, dette er utført på tysklands beste costum fabrikk. Skiene er laget for personer mellom 70kg og 80kg. Over eller under 70kg -80kg gjelder ingen garantier, eller noen av spesifikasjonene som er stemplet i sålen.

Ekstrautstyr:
Man kan også få flere finesser med skiene: gps, tyverisporer, skredsøker, mp3spiller, høydemåler, klokke og stoppeklokke og G-måler Jeg valgte ingen av disse, fordi det fører til økt vekt og lavere snitt fart.
specs:

Høyde:186cm
Bredeste punkt: 13cm
Smaleste punkt 10cm
Underlagstype såle: Glidepro Vinyl 4,6
Vinkel ender: 132/132 Grader
Tail radius: 168,5cm
Binding: PX 10 look Evil Red
Bremser: Wide galv Lx12
Maks instilling binding: 189kg står på 135kg
Maks bue: 175 Grader

Men jeg liker det enkelt og billig... derfor ingen ekstra ting, og pris-> ski, binding og sko 8500kr
Skrevet av Oddbjørn


Kommentarer



e d utstyret elle kjøringå dåkk e mest opptatt av??
Skrevet av Are

Har gravt litt dypare å fonne ud at di eksakte målå på skinå dine e 124 - 92 - 114 mm mens mine e 124 - 85 - 114 mm så ikje kom her å skrøyd deg opp.
Skrevet av Sjæfen te lærlingen

Nå må ikje du skrøyda sån av di der treplankane dine. Di har jo same binningane som mine. Åka Skidor testet twintips i 6/05, og Foil ble kåret til den beste twintipen for offpist kjøring.
Skrevet av STIGI

kombi ski fins isje. mor di e mer alsidige enn den planken der.
Skrevet av erlend

isje gidd å skryd engang før jo bedre planker ud av taksperrer.
Skrevet av Tobba